Kauden ensimmäinen turnaus pelattiin Hollihaassa

26.9.2016

SC Kokkola - Nibacos 4-3

Kauden ensimmäinen peli oli heti paikallisvastustajaa vastaan eikä latausta puuttunut kummaltakaan seuralta. Molemmat joukkueet halusivat todella voittaa tämän pelin. Itse peli oli tasaista vääntöä ja pienet asiat käänsivät ottelun meille. Jokainen pelaaja jaksoi hienosti tehdä töitä molempiin suuntiin. Tässä ottelussa oli vain onnistujia kentällä, mutta Emmi nousi vielä astetta korkeammalle latoen hienon hattutempun heti ensimmäiseen peliin! 

Jeppis FBC - SC Kokkola 5-3

Tähän otteluun valmistautuminen oli kohtalaisen hankalaa hienon ensimmäisen ottelun voiton jälkeen. Tämä myös näkyi kentällä siinä, että oltiin muutamassa tilanteessa askeleen jäljessä vastustajaa ja Jeppis rankaisi armotta pienistä nukahduksista. Eeva pelasi maalissa loistavan pelin pitäen pelin jännänä, mutta kolme tehtyä maalia ei tässä pelissä riittänyt pisteisiin.

Turnauksesta saatiin paljon arvokasta oppia tulevaan. Joukkueessa on tapahtunut kuitenkin muutoksia verrattuna viime kauteen, eikä kaikki voi kerralla loksahtaa paikoilleen. Tästä on hyvä jatkaa.