Naisille 0p Ilmajoelta

23.10.2016

Naisten salibandyjoukkue kävi lauantaina vierailemassa Ilmajoki-hallissa. Tällä kertaa kotiin tuomisina oli nolla pistettä.

Ensin vastaan asettui sarjan ennakkosuosikki Blue Fox. Ottelun tempo oli yllättävänkin kova ja pelistä muodostui fyysisesti melko raskas. Peli kuitenkin kulki ihan mallikkaasti ja oltiin pitkään 1-0 johtoasemassa. Harmittamaan jäi vähän kyseenalainen 1-2 maali jonka Blue Foxin pelaaja ohjasi jalalla sisään. Toki meilläkin oli omat paikkamme, mutta harvoin yhdellä tehdyllä maalilla voittaa pelin. Ottelussa onnistuivat hienosti molempien joukkueiden maalivahdit. Peli kuitenkin todisti sen, että pystymme haastamaan jokaisen joukkueen tässä sarjassa.

Päivän toinen ja samalla illan viimeinen peli pelattiin kotijoukkue ISB:tä vastaan. Vastustaja tuli otteluun selvästi paremmin levänneenä ja tunsi muutenkin paremmin kotikentän pomput. Kaikki kunnia vastustajalle kuitenkin voitosta. ISB oli valmennukselle melkoisen tuntematon joukkue ja tästä pelistä saatiin hyvää, joskin kallista oppia tuleviin kamppailuihin.