10.9.2016

Oinas vs Isoperkkiö
Oinas vs Lehmusvirta

Pöljä päivä takana, huikealta tuntuu päästä välierään Eliitissä! Näin totesi Eetu lauantai-iltana voitetun puolivärierän jälkeen

Oinas on ensimmäisenä pelaajana seuran historiassa selvättänyt tiensä Eliitti-tason kilpailussa kaksinpelin A-luokan välierään. Suoritus on huikea, sillä vastaavaan ei moni pelaaja yllä "kehäkolmosen ulkopuolelta". Pääkaupunkiseudun taso on yksinkertaisesti niin kova.

Ensimmäisessä ottelussa Eetu kaatoi Toijalan Valppaan Marko Lehmusvirran selkeästi 21-12, 21-13. Lehmusvirta on Suomen A-luokan listalla sijalla 31. Eetu on itse tällä hetkellä sijalla 119. Seuraavaksi vastaan asettui listan 22. sijalla oleva ja Eetullekin tuttu kaveri Jussi Isoperkkiö (Drive). Peli jälleen Eetulle suoraan kahdessa erässä 21-19, 21-12.

Tämän jälkeen peli koveni sekä teoriassa että käytännössä, sillä seuraavana vastassa oli sijalla 9. oleva Stefan Engblom (ParBa). Ensimmäinen erä Engblomille pistein 21-14. Eetu muutti taktiikkaa toiseen erään ja pääsi mukaan peliin. Erä meni aina jatkopisteille asti, mutta Eetu voitti erän lopulta pistein 23-21. Kolmas erä pudoteltiin toiseen erään muutetun taktiikan myötä näytöstyyliin pistein 21-5. Myös seuraava peli LaSuPan Jani Laitista (sijalla 11) vastaan meni Eetulle näytöstyyliin suoraan kahdessa erässä pistein 21-12, 21-4.

Seuraavaksi sunnuntain välierässä klo 11.30 vastaan asettuu ESB:n kiveäkin kovempi ja erittäin kokenut arvokisakävijä Heikki Väisänen (sijalla 2). Väisäsellä riittää seniororeiden arvokisatitteleitä, esim. vaatimaton 45-vuotiainen kaksinpelin EM-kulta vuodelta 2012.

Eetu eteni myös sekanelinpelin B-luokassa puolivälieriin, jotka pelataan niin ikään sunnuntaina.

Nelinpelissä Eetun pari loukkaantui ja siinä tuloksena oli pakon edessä luovutusvoitto.

Katso tästä Eetun tulokset ja seuraavat pelit.