Oinas jatkaa hyvää virettään

18.9.2016

Eetu Oinas Mansen Sulan kansallisten kaksinpelin valioluokan voittoon. Myös Malmössä tiukkoja pelejä junioreilla

Oinas otti näytöstyyliin ensimmäisen valioluokan voittonsa. Voitto oli samalla myös Sport Club Kokkolan ensimmäinen valioluokan voitto. Ratkaisevassa pelissä kaatui Lappajärven Veikkojen Joona Övermark pistein 21-14, 21-14. Kun Sulkasetin Teemu Ekola joutui luovuttamaan ennen viimeistä peliä, niin voitto tuli hieman onnekkaasti vain yhdellä pelillä.  Huomionarvoista kuitenkin on, että Ekola hävisi oman pelinsä Övermarkia vastaan suoraan kahdessa erässä pistein 21-18, 21-13.

Oinas pelasi myös kaksinpelin A-luokan finaalissa, mutta lihaskrampit hieman sekoittivat peliä ja tuloksena oli kakkossija. Krampeista huolimatta Oinas voitti myös sekanelinpelin B-luokan yhdessä Eevi Laasasen (JySS) kanssa. Nelinpelissä Oinaksen ja Penttilän taival päättyi ensimmäiselle kierrokselle sarjan 2. sijoitettua paria vastaan. Peli oli myös aamun ensimmäinen, heti klo 9.

Lisäksi seuralle tuli voitto myös miesten nelinpelin C-luokasta, kun Jani Rutanen ja Tuomas Kuusinen voittivat finaalissa sarjan ykkössijoitetun parin Vesa Valtonen (MaSu) ja Juhani Harju (AlSu) kolmieräisessä pelissä pistein 16-21, 21-11, 21-10. Nelinpelin B-luokassa Rutanen ja Kuusinen joutuivat taipumaan KuRyn parille Loukkola/Rajamäki ensimmäisellä kierroksella.

Ylöjärven tulokset.

Juniorit puolestaan olivat vauhdissa Malmössä, jossa pelattiin Skanska International junioriturnaus. Torstain ja perjantain aikana pelattiin joukkueturnaus, jossa pelasivatseuran U13-maajoukkuejuniorit Atte Juuri-Oja ja Elias Vuollet. U13-luokassa Suomen oli tyytyminen viimeiseen sijaan.

Malmön joukkuekisan tulokset.

Yksilökisassa Juuri-Oja ja Vuollet voittivat molemmat ensimmäisen kierroksen U13 kaksinpelinsä. Nelinpelissä poikien tie nousi vastaan ensimmäisessä pelissä. Sekanelinpelissä Vuollet voitti Jemina Salosen kanssa ensimmäisen ottelunsa. Myös Juuri-Oja pelasi sekanelinpeliä mutta hävisi ensimmäisen kierroksen ottelunsa.