Lentopalloilijat avasi kauden tappiolla!

4.11.2017

Sport Club Kokkolan historian ensimmäinen lentopallojoukkue on aloittanut KokkoVolley kahdella tappiolla. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Kokkolan Lämärit joka voitti kotisalissaan ottelun 3-1 (25-15, 25-9, 19-25, 25-23). Ottelussa näkyi puristamista ja yliyrittämistä. Kaksi ensimmäistä erää oli täydellistä Lämärien hallintaa. SC oli vastaanoton kanssa vaikeuksissa ja passarit joutui juoksemaan vastaanottojen perässä. Kolmannessa erässä SC sai parannettu otteitaa ja joukkueen tekeminen alkoi näyttää siltä mitä kauden harjoituksissa on totuttu näkemään. Neljännettä erää mentiin loppuun asti tasaisissa merkeissä Lämärien viedessä erän ja samalla koko ottelun.

Eilisessä ensimmäisessä kotipelissä vastaan asettui Kälviän Tarmo. Tarmo oli uudistunut saatuaan vahvistuksia Lohtajan Veikoista. Peliin lähdettiin uudella kokoonpanolla. Merkittävänä muutoksena edelliseen peliin oli yhden passarin systeemi. Tällä tavalla saatiin monipuolisempaa hyökkäyspeliä aikaiseksi. Pelaajat olivat sisäistäneet uuden systeemin erittäin hyvin. Vastaanotto libero Juha-Matti Jyrkän johdolla saatiin paremmaksi ja passari Mika Honkala pääsi pyörittämään peliä mallikkaasti hyökkääjistä keskitorjuja Jussi Kangas pääsi välillä lyömään palloa omista korkeuksista Tarmon kenttän. Pelin edetessä Tarmon kokeneiden pelaajien varmat otteet käänsivät ottelun lopulta Tarmolle 0-3 (22-25, 20-25, 21-25). Vaikka kausi on alkanut kahdella tappiolla SC:n valmennusporras on luottavainen joukkueen iloiseen ja yritteliääseen ilmeeseen. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikon perjantain vieraspeliä Ruotsaloa vastaan.

SEURAAVA KOTIPELI: Lohtajan Veikkoja vastaan viikolla 46 17.11 klo 19.30 Länsipuiston koululla. Jospa ne ovetkin pysyisi auki yleisölle!