Miesten kausi alkaa su 23.9 Lohtajalla

19.9.2018

Peltoniemi, Kinnunen, Järvinen, Salo, Tuorila ja Saarela uusina pelaajina miesten salibandyjoukkueeseen.

Joukkueen harjoituksissa on ollut keskimäärin lähes 20 pelaajaa ja vauhtia harjoituksissa on riittänyt. Viime kauden pelaajarunko pysyi lähes kasassa ja mukaan saatiin kuusi uutta pelaajaa.

Teemu Järvinen (Käta, Nibacos Akatemia)
Markus Tuorila (Hipa)
Tuomas Saarela (uusi)
Joni Salo (FBT Blue Flames Turku)
Tuomas Kinnunen (Nibacos, Hipa)
Petteri Peltoniemi (Nibacos, FC Kyy, GrIFK)

Joukkueen uudet pelaajat ovat loistavia vahvistuksia joukkueeseen. Nuoruuden intoa, taito, nopeita jalkoja ja maalintekotaitoa tuli roppakaupalla lisää. Pitkään joukkue etsi ykköspelintekijää joukkueeseen ja vihdoin se löytyi. Reilusti yli 100 ottelua lähes piste/peli tahtia pakin paikalla 2-divisioonassa pelannut Petteri on loistava johtaja kentällä ja pukukopissa.

Vaikka useampia uusia pelaajia saapui joukkueeseen niin myös hieno nähdä viisi jo SC Kokkolan ensimmäisellä 2002-2003 kaudella pelannutta pelaajaa edelleen riveissä. Wentus, Teerikangas, Välisaari, Hänninen ja Känsälä edustavat yhteensä lähes 1000 sarjapelin kokemusta.

Joukkueen pelit 4-divisioonassa alkavat sunnuntaina 23.9.2018 Lohtajalla. SC Kokkola – KP-V klo 11 ja SC Kokkola – Moramasa klo 14.00.

Joukkue 2018-2019

Maalivahdit:

Matias Lindfors
Kimmo Malila
Nico Jäväjä

Puolustajat:

Olli Välisaari (C), Petteri Peltoniemi (A), Timo Liimatta, Ante Sarkkinen, Jani Jyrkkä, Juha Vähäkangas, Markus Tuorila, Miikka Puumala, Johan Wentus ja Tuomas Fiskaali.

Hyökkääjät:

Daniel Stenvall (A), Ville Jylhä (A), Vesa Komulainen, Jyrki Övermark, Ville Kangasvieri, Pekka Känsälä, Ari Teerikangas, Tuomas Saarela, Antti Suortamo, Teemu Järvinen, Jimmy Ahola, Jaakko Hänninen, Tuomas Kinnunen, Sami Heinua ja Joni Salo

Valmentajat:

Pekka Känsälä
Timo Liimatta