10.12.2016

Naisten salibandyjoukkue teki hienon reissun Kauhajoelle, kun kotiin tuomisina oli täydet neljä pistettä.

SC Kokkola - Nurmon Jymy 5-3

Päivän peleihin valmistautuminen ei ollut aivan mutkatonta. Muutamien poissaolojen takia jouduttiin kentälliset muokkaamaan uuteen muotoon. Joukkue on kuitenkin täynnä hyviä pelaajia ja "uusien" pelipaikkojen omaksuminen meni aivan loistavasti. Ennen peliä oli jo tiedossa, että NJ oli onnistunut kaatamaan Nibacoksen ensimmäisessä pelissään. Tästä saatiin varmasti vielä lisää latausta peliin.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli melko lailla tasaisia missä molemmilla joukkueilla oli omat hallinta jaksonsa. Kolmanteen erään lähdettiinkin 1-1 tasatilanteessa. Viimeiseen erään saatiin kaivettua lisää terävyyttä viimeistelyyn ja erän puolivälissä syntyneet kolme maalia ratkaisi ottelun meidän eduksi. Pelin viimeisellä minuutilla syntyi vielä kolme maalia joista NJ teki kaksi ja me yhden.

Emmi Siironen 3+0

Virve Taipale 1+2

Marjo Yli-Tokola 1+0

Säde Tuomivaara 0+1

Lotta Seppinen 0+1

SB Kauhajoki - SC Kokkola 1-5

Toiseen ja päivän viimeiseen peliin vastaan tuli kotijoukkue SB Kauhajoki. Ennakkoon arveltiin, että kotijoukkue tulisi ryminällä tähän peliin. Onnistuttiin kuitenkin löytämään lääkkeet vastustajan rivien puhkomiseen ja pallo liikkui välillä ihan loistavasti pelaajalta toiselle. Kahden erän jälkeen lukemat olivat meille vakuuttavasti 5-0. Kolmannessa erässä SB Kauhajoki pääsi kerran tekemään maalin, mutta tämä ei kuitenkaan yhtään himmennä hienoa voittoa.

Kaikki mukana olleet pelaajat ansaitsevat peleistä täydet 10p ja papukaijamerkit! Täytyy vaan niitä merkkejä jostain onnistua hommaamaan :)