Naisille piste lisää Nurmosta

14.1.2017

Naisten salibandyjoukkue pääsi yli kuukauden tauon jälkeen taas tositoimiin. Tänään 14.1 käytiin pyörähtämässä Nurmon Liikuntahallissa.

SC Kokkola - ISB 1-1

Edellisessä kohtaamisessa syksyllä ISB käytännössä juoksi meidän yli. Nyt osattiin varautua tähän ja tulos oli myös erinäköinen. Kaksi ensimmäistä erää mentiin tasaisissa merkeissä ja ottelun kolmanteen erään siirryttiin meidän 1-0 johtoasemassa. Viimeisessä erässä ISB sai hyvän vireen päälle ja pääsikin tasoittamaan ottelun loppulukemiksi 1-1.

Emmi Siironen 1+0
Leena Kainu 0+1

Blue Fox - SC Kokkola 4-0

Toiseen otteluun vastaan asettui sarjan mahdollisesti paras joukkue, jota lähdettiin ennakkoluulottomasti haastamaan. Otteluun laadittu taktiikka toimi varsin hyvin ja puolustettiin hyvin koko joukkueella. Toisessa erässä sattui muutama nukahdus ja vastustaja rankaisi virheistä säälimättä. Ottelun kolmannessa erässä koitettiin vielä viimeisenä oljenkortena tiivistää kentällisiä, mutta tämä ei toiminut vaan vastustaja pääsi rokottamaan vielä kahdesti heti muutosten jälkeen.

Turnauksesta saatiin yksi piste lisää sarjataulukkoon. Paljon oli myös muita positiivisia asioita, kuten Eevan hienot torjunnat.