Kristiinankaupungista kaksi kirvelevää tappiota

30.1.2017

Sunnuntaina 29.1 oli vuorossa kauden pisin pelireissu. Kristiinankaupunkiin lähdettiin linja-autolla yhdessä paikallisvastustaja Nibacoksen kanssa. Ennakkoasetelmat tuleviin peleihin olivat vähintäänkin haastavat sillä joukkueen kokoonpanosta puuttui useita avainpelaajia.

SC Kokkola - KauWi 2-3

Pelin kulku oli oikeastaan täysin odotetun kaltainen. Vastustaja oli parkkeeraanut "bussin" maalinsa eteen ja iskivät tehokkaasti paikan saatuaan. Kolmannessa erässä tilanne oli 2-2 ja peli rullasi hienosti vastustajan päädyssä. Näytti siltä, että on vain ajan kysymys milloin peli kääntyisi meidän eduksi. Hallinnasta huolimatta voittomaalin pääsi tekemään KauWi. Edes maalivahdin pois ottaaminen ei enään saanut meitä pisteiden syrjään kiinni. Kiteytetään vaikka näin, että salibandy on maalintekopeli.

Johanna Yli-Tokola 1+1
Marjo Yli-Tokola 1+0
Lotta Seppinen 0+1

SCS - SC Kokkola 2-1

Päivän toiseen otteluun vastaan asettui kotijoukkue SCS. Tämä oli jo kauden neljäs turnaus missä kohdataan kotijoukkue. Seuraavassa turnauksessa sama meno sen kuin vaan jatkuu. Onkohan otteluohjelman laatijalla jotain hampaankolossa meitä kohtaan? No itse ottelu lähti hienosti käyntiin, kun Johanna tykitti meidät 1-0 johtoon. Peli kulki ihan mallikkaasti, mutta myös vastustaja oli hyvällä jalalla liikkeellä. Ajassa 9:30 sattui todella harmittava tilanne, kun Tiialle vihellettiin vähintäänkin kyseenalainen jäähy päällä pelaamisesta. Meidän alivoima taisteli hienosti, mutta lopulta SCS pääsi iskemään pallon maaliin. Ottelun voittomaali nähtiin toisessa erässä, kun kotijoukkueen pelaaja pääsi nostamaan maalin edestä pelivälineen maalin kattoon. Lisämaaleja ei enään nähty vaikka saatiinkin painettua peli vastustajan päätyyn.

Johanna Yli-Tokola 1+0

Kahdesta tappiosta huolimatta turnauksessa oli myös paljon hyvää. Joukkue näytti, että syvyyttä löytyy materiaalista vaikka tärkeitä pelaajia olikin poissa. Esimerkiksi kentällä nähtiin sellainen Johanna mitä ei vielä tällä kaudella olla nähty. Hienoa!