Naisten salibandyjoukkueen kausi alkoi 23.9 kotiturnauksella

25.9.2017

Näin vain se kausi pyörähti käyntiin Kälviän Vapaa-ajantalolla kotiturnauksen merkeissä. Päivä oli vähän kaksijakoinen ja kentällä saatiin kokea upeita onnistumisen kokemuksia sekä vähän heikompia suorituksia.

SC Kokkola - SPV 3-1 (0-1,2-0,1-0)

Ensimmäinen peli oli sarjanousija SPV:tä vastaan. Etukäteen osattiin jo arvella, että vastaan asettuu nuori ja hyvin liikkuva porukka. Ottelun alku oli vähän tunnustelua, mutta otteet kentällä paranivat jatkuvasti pelin edetessä. Ensimmäisen erän tappioasema saatiin käännettyä hienoon voittoon kovasta vastustajasta. Ottelun lopulla SPV sai vielä kovan paineen meidän päähän, mutta kahden maalin ero säilyi loppuun asti ja näin pisteet jäivät Kokkolaan. Mainitaan vielä, että kauden avausmaalin iski upeasti ilmasta Titta Uunila.

SC Kokkola - Nibacos 2-4 (0-2,1-0,1-2)

Olisi voinut kuvitella, että tähän otteluun ei tunnetta hirveästi olisi tarvinnut hakea. No tunnetta varmasti oli, mutta kova ensimmäinen peli ja pitkä oleskelu hallilla selvästi näkyi pelaajien otteissa. Ajoittain peli kulki ihan ok, mutta oltiin kuitenkin kaukana siitä mitä nähtiin päivän ensimmäisessä pelissä. Nostetaan hattua myös vastustajalle, sillä Nibacos pelasi hyvän pelin. Yrittämisen puutteesta ei voi ketään syyttää. Tästä hyvänä esimerkkinä upean paluun SC Kokkolan riveihin tehneen Karoliina Lintisen ottelu päättyi kovan työmäärän jälkeen pohjekramppeihin.


Tulokset ja tilastot löydät täältä: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-2-divisioona-pm-n2d-07/3002