Ilmajoki-hallista naisille voitto ja tappio

24.10.2017

Ilmajoen reissulta tuliaisina voitto ja tappio naisten salibandyjoukkueelle. Turnaukseen lähdettiin varsin kapealla materiaalilla ja "pelikirjaa" oli myös muokattu sen mukaan.

SC Kokkola - SCS 1-0 (0-0,0-0,1-0)

Kolmannen erän muutamaa hetkeä lukuun ottamatta tämä peli oli täysin meidän hallussa. Ratkaiseva maali tuli ajassa 40:53, kun pallo viimein löysi tiensä hienosti pelanneen vastustajan maalivahdin selän taakse. Myös meidän maalivahti Eeva pelasi hyvän pelin ja siitä palkintona kauden ensimmäinen nollapeli.

ISB - SC Kokkola 2-1 (1-1,1-0,0-0)

Kotijoukkue ISB tiedettiin tulevan kovaa päälle usean kentällisen voimin. Tähän pystyttiin kuitenkin varsin hyvin vastaamaan. Tämäkin ottelu oli pienten marginaalien peli jossa vastustaja rokotti säälimättä meidän muutamasta puolustuspään virheestä. Loppukiri jäi vähän vaisuksi, kun Titalle vihellettiin erittäin kyseenalainen jäähy estämisestä (yritti mennä vaihtoon) ajassa 42:57.

Molemmissa peleissä kentällä nähtiin hyvin kypsää pelaamista ja hienoa SC Kokkolan joukkuehenkeä. Tämä joukkue on täynnä mahtavia taistelijoita!