Naisten salibandyjoukkue takaisin pisteiden makuun 7.1 Hollihaassa

29.1.2018

Naisten salibandyjoukkue takaisin pisteiden makuun! Tuloksellisesti kehnosti mennyt joulukuun turnaus oli unohdettu ja naiset näyttivät Hollihaassa parasta osaamistaan.

SPV - SC Kokkola 2-2 (1-0,1-1,0-1)

Kärkijoukkue SPV oli jo kertaalleen kaadettu kauden ensimmäisessä turnauksessa ja tahto ottaa pisteitä myös tästä pelistä paistoi joukkueesta. SPV aloitti pelin pirteästi, kun me vielä käynnisteltiin koneita. Pelin edetessä ote kääntyi kuitenkin meille ja ottelun kaksi viimeistä erää oltiin pelillisesti parempi joukkue.

SC Kokkola - Jeppis FBC 4-1 (2-0,0-1,2-0)

Toiseen peliin saatiin vastaan Jeppis FBC, joka oli hienosti kaatanut päivän ensimmäisessä pelissä ISB:n. Otteluun saatiin unelma startti, kun Karoliina survoi pallon maaliin jo ajassa 00:50. Ensimmäinen erä oli muutenkin meidän näytöstä ja peli näytti mukavan/helpon näköiseltä. Toiseen erään Jeppis kokosi rivinsä uudestaan ja tuli kovaa päälle. Jouduttiin vetäytymään hieman puolustusasemiin, kun vastustaja vei peliä. Kolmanteen erään saatiin kaivattu ryhtiliike ja pystyttiin vastaamaan vastustajan prässiin. Maltti riitti ja lopputuloksena hieno voitto ensimmäisen ja kolmannen erän hyvien esitysten seurauksena.