Vaasasta 3p naisten salibandyjoukkueelle

11.2.2018

SC Kokkola - ISB 3-3 (1-1,1-0,1-2)

Tässä pelissä nähtiin melkoista tunteiden kirjoa. Tämä oli peli mistä ei draamaa puuttunut. Alku lähti vähän varovaisesti liikkeelle ja ISB pääsi tekemään ottelun ensimmäinen maalin. Tästä meidän otteet kentällä kuitenkin selvästi paranivat ja kolme seuraavaa maalia oli SC Kokkolan käsialaa. Voisi jopa karkeasti sanoa, että peli oli hyvin hallussa ensimmäisen erän puolestavälistä aina kolmannen erän puoleenväliin asti.

Ajassa 42:56 peli sai ihan uuden käänteen, kun ISB pääsi kaventamaan pelin. Oltiin kuitenkin vielä johtoasemassa ja kaikki näytti hyvältä. Vastustajalle vihellettiin vielä ajassa 43:10 jäähy, kun heidän pelaaja joutui rikkomaan Sädettä laidan vieressä. Lähdettiin tässä vaiheessa pelaamaan aivan liian varmaa peliä ja vastustaja pääsi karvaamaan pienen pompun avustuksella pallon itselleen. ISB pelasi pallon nopeasti takatolpalle nousseelle pelaajalle joka tasoitti pelin ajassa 43:47.

Meidän ylivoimaa ja peliä oli kuitenkin vielä yli minuutti jäljellä ja kaikki oli vielä täysin auki. Ylivoima lähtikin nyt pyörimään ja saatiin luotua vaarallisia tilanteita. Pyörityksen seurauksena ISB:n pelaaja pelasi palloa kädellään maalin edessä ja meille vihellettiin rangaistuslaukaus. Titta asettui vetämään rankkaria ja asteli varmoin ottein kohti maalia. Maalin edessä Titta tekee harhautuksen ja pallo hivenen karkaa. Titta pelaa kuitenkin tilanteen loppuun sillä pallo liikkui koko ajan eteenpäin ja ohitti vastustajan maalivahdin pienestä kulmasta. Jostain syystä tuomari rupesi levittämään käsiään silloin, kun pallo pomppasi Titan lavasta ja päätti hylätä selvän maalin. Tämä tuomari taisi olla ainoa henkilö hallissa joka näki tilanteessa jonkun virheen. Tilanteen seurauksena tunteet kuohui yhdellä sun toisella ja loppujen lopuksi päädyttiin 3-3 tasatulokseen.

Annetaan kunniaa myös ISB:lle hienosta noususta. Peli oli hieno ja täynnä vauhtia. Jokainen voi myös tehdä oman johtopäätöksensä tästä rankkarista katsomalla kyseisen videon. Videon löydät Sport Club Kokkola (Official) Facebookista.

SCS - SC Kokkola 0-1 (0-0,0-1,0-0)

Päivän toinen peli oli sitten melkoista punnertamista. Ensimmäisen pelin fyysiset ja henkiset rasitukset näkyivät joukkueessa, vaikka kuinka hyvin yritettiin nollata tilannetta. SCS:n maalivahti pelasi taas hienon pelin eikä päästänyt kuin yhden pallon selkänsä taakse.

Joukkue näytti kuitenkin vahvuutensa ja onnistuttiin ottamaan voitto nyt myös vähän heikommallakin pelillä.