Naisten salibandyjoukkueen kausi pakettiin

7.3.2020

Kokkola-lehti 4.3.2020
Kokkola-lehti 4.3.2020

Eilen lauantaina 29.2. pelattiin 2.divisioonan viimeiset pelit Vaasan OP-Arenalla. Asetelmat peleihin olivat haastavat sillä kokoonpanosta puuttui useita pelaajia. Tämä osaltaan vaikutti siihen, että moni pelaaja joutui pelaamaan vähemmän tutulla pelipaikalla. Toisaalta peleihin pystyttiin lähtemään hyvin paineettomasta tilasta, sillä paikka 1.divisioonaan oltiin varmistettu jo edellisessä turnauksessa.

SC Kokkola - PaSu 2-3 (0-1,0-1,2-1)

PaSu tuli tähän peliin täydellä höyryllä, kun taas me oltiin pelin alkupuolella vielä pahasti telineissä. Loppukiri ei nyt riittänyt ja PaSu nappasi täyden pistepotin.

FBC Remix - SC Kokkola 1-1 (0-0,1-0,0-1)

Tämä ottelu oli jo pelillisesti parempaa kuin päivän ensimmäinen peli. Hyvästä taistelusta huolimatta oli meidän tyytyminen yhteen pisteeseen. Maalinteon vaikeuksista kertoo vastustajan maalivahdin 26 torjuntaa.

2.divisioona jää nyt taakse ja katseita ruvetaan kääntämään tulevaa 1.divisioonaa kohti. Harjoitukset jatkuvat vielä kevennetyssä muodossa ja joukkue tulee kevään aikana järjestämään myös tryout vuoroja, joista ilmoitamme sitten myöhemmin.