Pelipäivä Nurmossa

31.1.2016

Naiset pistejahdissa Nurmossa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui myös tälle kaudelle kakkoseen noussut SB Vaasa. Vaasaa vastaan käytiin viime vuonna useampi tiukka vääntö joista pisteet matkasivat jokaisesta Vaasaan. Tällä kaudella tuuli on saatu käännytettyä meille myötäiseksi ja molemmista Vaasan peleistä pisteet ovat kulkeutuneet pohjoiseen. Eilinen peli päättyi siis Sc Kokkolan 3-1 voittoon. Koko joukkue pelasi todella hienon pelin. Rauhallisuus, keskittyminen ja pelaamisesta nauttiminen välittyi tässä ottelussa erittäin vahvasti. Parhaana pelaajana palkittiin Mari Pälvilä

Jenna Mari Pentinmikko 1+0
Mari Pälvilä 2+0
Lotta Seppinen 0+1

Päivän toinen peli pelattiin Crusadersia vastaan. Joukkue tiedettiin entuudestaan kovaksi vastukseksi. Joukkue pelaa erittäin taitavaa ja liikkuvaa peliä ja on ehdottomasti sarjan kovatasoisin joukkue. Crusaders näyttikin meille kyntensä jo ensimmäisen kuuden minuutin aikana kun maaleja räiskittiin jopa neljään kertaan. Ensimmäinen erä meniki meidän joukkueelta hieman katselijan roolissa. Toiseen erään lähdettiin uudella tarmolla ja päästiinkin paremmin peliin mukaan. Maaleja ei tässä erässä syntynyt. Kolmannessa erässä vastustaja pääsi maalaileen vielä kahdesti ja peli päättyi Crusadersin 0-6 voittoon. Tiia Sundbäck palkittiin ansaitusti joukkueen parhaana pelaajana. Tiia näytti meille kaikille mallia, miten "pienikin" pärjää kun on vaan tahtoa!

Naisten kakkosdivaria pelaillaan seuraavan kerran 13. helmikuuta Uusikaarlepyyssä. Silloin SC kohtaa Jeppis FBC sekä sarjaa johtavan Blue Foxin. Edellisellä kierroksella Jeppis voitettiin 2-5 ja Blue Foxin kanssa pisteet tasattiin 4-4 päättyneessä pelissä. Kovia ja jänniä pelejä siis tiedossa =)