Nimenhuudon käyttöohje

Nimenhuutoon pääset sulkapallojaoston sivuilla olevista useista linkeistä ja tästä. Kätevintä on käyttää kuukausinäkymää.

Nimenhuudossa voit ilmoittaa itsesi mukaan jokaiseen kaupunkisarjan osakilpailuun joukkueemme ulkopuolisena pelaajana, tai voit liittyä joukkueeseemme. Liittymisen etuna on se, että näet muiden kirjoittamat kommentit, voit tarvittaessa muokata omaa ilmoittautumistasi ja pystyt ilmoittamaan itsesi myös OUT.

Joukkueen ulkopuolisena henkilönä pelaaja voi ilmoittautua vain IN kirjoittamalla oman nimensä tapahtumasivun alaosassa olevaan kenttään "Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja" ja painamalla "Lisää". Tämän jälkeen pelaaja ei voi enää muokata ilmoittautumistaan. Olethan heti yhteydessä kisajärjestäjään, jos tilanteesi muuttuu etkä pystykään ilmoittautumisestasi huolimatta osallistua kyseiseen osakilpailuun.

Joukkueeseen liittyneet pelaajat ilmoittavat statukseksi joko IN tai OUT. Jos olet osallistumassa kyseiseen osakilpailuun, niin ilmoitat itsesi IN. Jos et ole tulossa, niin kisajärjestäjän työn helpottamiseksi on suositeltavaa, että ilmoitat itsesi OUT. Pakollista se ei kuitenkaan ole.