Harrastetoiminta

Sulkapallo on hauska ja monipuolinen mailapeli sekä erinomainen kuntoilulaji, johon yhdistyy fyysisen puolen lisäksi myös sosiaalisuus. Sulkapallo sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Laji on helppo aloittaa, sillä alussa tarvitset vain mailan, pallon ja pelikaverin.

Meillä voit pelailla muuten vain ilman kehittymisen tarvetta, tai halutessasi tavoitteellisesti. Meille on tärkeintä, että voit harrastaa tätä hienoa lajia haluamallasi tavalla!

Maanantaisin pyörii ohjattu kurssimuotoinen vuoro aloitteleville aikuisille, jossa voit kehittää pelitaitojasi. Maanantaivuoro ei vaadi jäsenyyttä. Lisäksi torstaisin ja sunnuntaisin on pelailuvuoro, jossa voit pelata muita harrastepelaajia vastaan. Osallistumalla näille vuoroille kehityt pelaajana enemmän kuin pelkästään saman tutun kaverin tai kaveriporukan kanssa pelailemalla. Lisäksi välillä on mukavaa haastaa ja nähdä erilaisia pelityylejä.

Kun kehityt yllä mainituilla vuoroilla ja haluat ottaa lisää haasteita, sinulla on mahdollisuus osallistua vuoroille, joissa taso on jo hieman kovempi ja joissa tavoitellaan selkeämmin kehittymistä. Osa pelaajista panostaa myös kilpailutoimintaan. Huomioithan, että kilpailuissa on sarjoja kaiken tasoisia ja voit osallistua harrastesarjaan jo sulkapalloharrastuksen alkutaipaleella.

Meidän tehtävä sulkapallojaostossa on auttaa tekemään harrastuksestasi mukavaa ja kehittävää. Otathan toiveissasi yhteyttä aina sulkapallojaostoon, niin autamme ja ohjaamme vuoroasioissa, kilpailuihin osallistumisissa, varusteasioissa tai vaikkapa pelikaverien hankkimisessa. Varusteasioissa sinua auttaa myös paikallinen sulkapallon erikoisliike www.sulkapalloshop.fi