Juuri-Oja voittoon Tukholmassa

11.12.2017

Juuri-Oja Tukholmassa
Juuri-Oja Tukholmassa
Tapaninen kuvassa kauempana
Tapaninen kuvassa kauempana

Atelle kultaa sekanelinpelin U13-luokassa. Sunnuntaina pelattiin myös kaupunkisarjaa

Atte Juuri-Oja ja Elias Vuollet matkustivat viikonlopuksi Tukholmaan Badminton Stockholm Open 2017 –juniorisulkapalloturnaukseen, jossa pelattiin sekä maaottelut että yksilökisa. Perjantaina alkanut kisa keräsi satoja pelaajia ympäri Pohjoismaita.

Atte pelasi upeasti voittoon U13-luokan sekanelinpelissä parinsa Nella Nyqvist (HBC) kanssa. Finaalissa kaatui ruotsalaispari Roslin/Öhling kolmessa erässä pistein 19-21 21-19 21-18. Se oli samalla turnauksen ainoa suomalaisvoitto. Atte eteni välieriin myös kaksinpelissä, jossa hävisi niukasti kolmessa erässä Tanskan Mikkel Loeschille 2-1 (21-18 17-21 21-23).

Maaotteluissa myös Elias Vuollet oli menossa vakuuttavaan voittoon, mutta ottelu päättyi Eliaksen valitettavaan loukkaantumiseen, johon loppui hänen osaltaan myös koko kisaviikonloppu. Myös Atte loisti perjantaina pelatuissa maaotteluissa voittaen molemmat pelaamansa pelit.

Kovin tavoittein kisaan myös nelinpelissä lähtenyt kaksikko ei valitettavasti päässyt turnauksessa edes alkuun, kun Vuollet loukkaantui jo perjantain ensimmäisessä kaksinpelissä.

Eikä siinä ole vielä kaikki sattumat, sillä lentoyhtiö jätti heidät Arlandan kentällä, josta he eivät ole vielä maanantaiaamunakaan päässeet lähtemään.

 

Viikonloppuna kisattiin myös Kokkolassa, kun avoimen kaksinpelisarjan kolmas osakilpailu pelattiin sunnuntaina. Kaksi ensimmäistä osakilpailua skipannut Perttu Tapaninen tuli mukaan vasta nyt ja näytti kaapin paikan. Kärkipaikkaan on vielä matkaa, mutta eiköhän Perttu kuro eron umpeen voittamalla loput osakilpailut.

Tulokset

Seuraavan kerran kaupunkisarjaa pelataan poikkeuksellisesti jo kuun ensimmäisenä sunnuntaina 7.1.2018, koska kuun toisena viikonloppuna on kansalliset kisat Toholammilla.