Keski-Ojalle senioreiden SM-kultaa

6.3.2016

Leila Keski-Oja voitti kultaa NK-55 -sarjan kaksinpelissä sulkapallon junioreiden ja senioreiden suomenmestaruuskilpailuissa Helsingin Ruskeasuolla.

Keski-Oja voitti semifinaalissa 2.sijoitetun Halikon Sulkiksen Kaija Mikkolan suoraan kahdessa erässä pistein 21–16, 21–13. Myös finaali meni Keski-Ojalle suoraan kahdessa erässä, jossa kaatui 1.sijoitettu Sulkapalloseura Clearin Anne Huuskonen pistein 21–10, 21–19. Keski-Oja oli lisäksi puolivälierissä SN-50 ja NN-55 –sarjoissa.

Pronssille pelasi myös Perttu Tapaninen MK-50 –sarjassa. Välierissä Tapaninen joutui taipumaan MK-50 –sarjan hallitsevalle Euroopan mestarille Heikki Väisäselle (ESB) pistein 21-13, 21-11. Lisäksi Tapaninen pelasi MN-50 -sarjassa sijoittuen siinä sijalle 9/16. Puolivälieriin eteni myös Jari Penttilä MN35-sarjassa.