Kaupunkisarja, sääntöpäivityksiä

12.3.2019

Kaupunkisarjan sääntöjä on päivitetty

Päivitykset takaavat entistä tasaisemmat ja mielekkäämmät pelikerrat.

Alla päivitykset lyhyesti. Tarkemmat kuvaukset muutoksista löydät kaupunkisarjan säännöistä.

- finaalitapahtumaan voivat osallistua kaikki. Kaupunkisarjan voitosta kamppailevat kuitenkin vain ne pelaajat, jotka ovat kuluvan kauden aikana pelanneet vähintään kolmessa kaupunkisarjan osakilpailussa.

- finaalitapahtumassa ratkotaan myös kaupunkisarjan aloittelija- ja harrastesarjojen mestaruudet.

- poolit muodostuvat lähtökohtaisesti säännöissä mainitun taulukon mukaisesti. Mikäli se ei takaa tarpeeksi tasaisia pooleja, on sarjajohdolla oikeus muodostaa poolit ja niiden lukumäärä siten, että niistä tulee mielekkäät.

- kilpasarjan pelaaja ei voi pudota sarjataulukossa aloittelijasarjan pelaajan alapuolelle.

Finaalitapahtuma pelataan lähtökohtaisesti SU 14.4. Tähän voi kuitenkin vaikuttaa Pohjanmaan Sulkapalloilijoiden kauden päätöskisat, jotka on suunniteltu pelattavan Kampushallilla LA 13.4. Varaudu siis myös kahden päivän kisarupeamaan :-)

Myös kauden päätöskisojen kohtalo on vielä hitusen avoin. Kaikki riippuu miesten salibandyn II-divarin nousukarsinnoista. Mikäli paikallisjoukkue etenee viimeiselle kierrokselle asti ja kotietu menee "väärinpäin", on Kampushalli silloin varattu salibandya varten. Tiedotamme tilanteesta sitä mukaan kun uutta tietoa tulee. Pysy kuulolla!